Voorjaars- en zomer collectie 2016

Mocht er nog iets ontbreken in de samenstelling van uw voorjaars- en zomercollectie 2016, wij hebben nog een groot aantal artikelen ingekocht die passen bij de trend voor 2016. Doordat we deze producten op voorraad hebben staan kunnen deze binnen 48 uur geleverd worden!

Maak kennis met deze collectie, we zien u graag in onze showroom!

Maak showroomafspraak

Thema 1: Lovely Flow

Dit thema kenmerkt zich door de romantische doch sterke sfeer. Pastelkleuren worden gecombineerd met harde materialen als beton en metaal, voor een verrassend beeld. Materialen als glas, leer en kant geven dit thema een natuurlijke touch, dit maakt het totaalbeeld zacht en organisch.

Thema 2: Basic Flow

Het Basic Flow thema bestaat uit louter natuurlijke tinten. Inspiratie voor dit thema is het tuinleven, met tijdloze en robuuste materialen. Stoer hout, natuurlijk kaftpapier en krijtbord verf geven dit thema een simpele en stevige look and feel.

Thema 3: Beach Flow

De naam Beach Flow zegt het al, dit thema gaat over zee en strand. Over het creëren van een fijne, relaxte plek, zowel binnen als buiten. De natuurlijke, lichte kleuren komen terug in accessoires als lantaarns, veren en schatten uit de zee. Voor het ultieme strandleven gevoel.

Thema 4: Jungle Flow

Jungle Flow is een tropisch thema, een bonte verzameling van bloemen, dieren en natuurlijke materialen. Glas, hout en metaal worden gecombineerd met kleurrijke vogels en vlinders. Uitgesproken prints worden op hout gepresenteerd en bijzondere voorwerpen worden pronkstukken onder een glazen stolp.

Thema 5: Happy Flow

Het thema Happy Flow gaat over natuurlijke materialen gecombineerd met vrolijke zomerkleuren. Rood, fuchsia, groen en blauw komen terug in accessoires als dienbladen, hangers en keramiek. Daar staan stoere, natuurlijke gevlochten manden tegenover, ideaal voor een zonnige picknick!

100% quality

Maak kennis met onze innovatieve, verrassende en natuurlijke decoratie- en sfeerproducten.

Wij staan voor u klaar om alle mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak