Feel the Nature

Met ruim 34 jaar in het vak is Dijk Natural Collections een bekende naam in natuurlijke decoratie en woonaccessoires. In onze showroom van meer dan 5.000m2 oppervlakte en magazijn van meer dan 25.000m2 vind je ons uitgebreide assortiment van meer dan 10.000 artikelen die we importeren uit heel de wereld. Onze spullen vind je terug in tuincentra, doe-het-zelfzaken en winkels in alle landen in Europa en ver daarbuiten.

Twee keer per jaar bieden we een compleet nieuwe collectie: een Spring Summer & Garden collectie en een Autumn Winter & X-mass collectie. Beide collecties zijn uiteraard samengesteld naar de nieuwste trends van het seizoen! Alle items worden naar eigen ontwerp speciaal voor ons gefabriceerd en daardoor kunnen wij echt ons Dijk-stempel op de collecties drukken.

U bent van harte welkom in onze showroom in Coevorden. Voor inspiratie en het inkopen van een unieke natuurlijke collectie als toevoeging aan uw assortiment. Uiteraard denken wij graag met u mee en kunnen we samen een fantastische collectie neerzetten die aansluit bij zowel uw wensen als die van uw klanten.